Predators (2010)



Predators är ett actionspäckat äventyr som verkligen styr dess komandon till att vara en underhållande sci/fi rulle. Den har väll det mesta man kan önska i en actionfilm. Tungt alteri, Adrian Brody med en Christian "The Dark Knight" Bale röst och häftiga stunts som får orginalet att dunsta hårt mot marken.

Det är absolut en klar förbättring i denna tredje del i serien, förrutom just en liten detalj. ROVDJUREN ÄR KLENA, dem säger i filmen att dem blir starkare och starkare, men detta skedde ju aldrig, nästan så att man blev lite orolig faktiskt.

Introt var som det ska vara, ger en snabb kick och inblick på action. Men kopiöst likt introt till den hyllade TV-serien "LOST" (som BTW bara hade en enda bra period, SÄSONG 1). Men den har den där ståtliga ljudteknologin, musiken i rätt stämma och kameran i rätt satt position. Brody börjar från start med ett generöst agerande. Medans Laurence Fishbourne (The Matrix) gav en glimt över sin dåliga sida. Inget bra.

Regin i all ära, men tycker att Robert Rodriguez skulle stannat i registolen och inte bara att producerat. Men Mr. Antal gjorde ett bra jobb i vilket fall.

Filmen får +3/5 och kan varmt rekommenderas till dem manliga läsarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0