Julkalendern 2010 - Lucka 20

Four Christmases (2008)



Ännu en julfilm med mr Vaughn, denna gång i ultrarapid käft. Prat, prat, prat, prat, prat, han stänger aldrig munnen.
Han säger ingenting vettigt eller någonting som får en att förstå någon vink av det hela. Men på något sätt så är det något slags orginellt agerande, han har den fasta blicken och han är en oerhört bra skådespelare, men hans karaktär i denna är ganska platt. Detsamma gäller den vackra Reese Witherspoon som senast gjorde en oerhört bra prestation som June Carter i Walk the Line. Men hennes karaktär är väldigt platt, trots en grymt bra aktris bakom, men gissar väll på att ingen skulle klara det bättre än henne, för att vara helt ärlig.

Filmen handlar om ett par som har en rätt så späckad relation och de båda avskyr sina familjer, dem lurar föräldrarna att dem inte kan komma hem till jul på grund av arbete. Men problemet finns inte, det är mer en trip till ett varmt ställe som är inplanerad, men flygen blir inställda och ett TV-team gör en spontan/överraskande intervju med paret, föräldrarna ser detta på TV och nya planeringar får göras. 4 jular, 2 dagar Let's go.

Filmen har väll en hel del ljusa komiska punkter/sekvenser, men den har ändå den tama historien och storyn, men man ska väll inte förvänta sig för mycket för en jul/komedi? Eller?
Man bör inte känna något tvång att se filmen, inte alls, men om ni vill ha en trevlig kväll så sure, go for it.

Film: 3/5
Jul: 2/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0